Muziekvakanties Frankrijk

Stel je eens voor, prachtige natuur, zwemmen, vissen, wandelen, fietsen,
gezellige mensen en dan ook nog een andere passie van je kunnen bedrijven:
het maken van muziek.

Camping Les Grebes du Lac de Marcenay ligt in de prachtige Bourgogne. Op deze muziekcamping wordt veel gemusiceerd. Neem vooral je instrument mee als je op vakantie gaat en kom gezellig een paar dagen bij ons logeren.

Je kunt alleen musiceren, of samen met anderen, in de sfeervolle ontmoetingsruimte of op het terras. Ook groepen zijn welkom. Heb je geen eigen instrument bij je, dan kun je gebruik maken van onze drumset, elektrische piano, gitaar of basgitaar. Ook is er een geluidsinstallatie aanwezig.

De muziekactiviteiten op Muziekcamping Les Grebes du Lac de Marcenay worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Twenter Tainment.
Namens deze stichting is de ervaren muzikant Ton Karmiggelt meestentijds aanwezig om muzikanten met elkaar in contact te brengen en waarnodig muzikaal te ondersteunen.

Ton zingt en bespeelt meerdere instrumenten, waaronder gitaar, basgitaar, accordeon, blokfluit en bluesmondharmonica. Hij speelt als (jazz)gitarist in meerdere bands en trad onder meer op in Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Denemarken en Zweden.

Een sfeerimpressie is te zien op

De kosten voor overnachting vind u op de website van de camping.

Heeft u vragen, dan kunt u via mail contact opnemen: twentain@gmail.com